0

Ekstraluotto

Vuodesta 2006 toiminut ekstraluotto myöntää 2100€ tililuottoja. Tililuotto tarkoittaa sitä, että asiakas voi nostaa maksimissaan tämän kattorajan verran, mutta voi tehdä nostoja haluamansa määrän ja niin monessa erässä kuin haluaa. Kerralla tulee kuitenkin nostaa vähintään 10€. Tehdyt nostot vähennetään aina käytössä olevasta tililuotosta.

Ekstraluoton lainoista ei makseta varsinaista korkoa, vaan sen sijaan maksetaan 19% nostoprovisio jokaisesta nostosta. 8,9% kuukausikorko lähtee kertymään vasta, jos ei voi tehdä vaadittuja lyhennyksiä. Lyhennys on alan halvimpia – vähintään 10% kuukaudessa, tai vähintään 50€. Jos lainaa on ottanut vähemmän tai siitä on jäljellä alle 50€, se tulee maksaa kerralla. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 30 päivää.

Luottohakemus tehdään ensin netissä, mutta itse nostoja voi tehdä jatkossa tekstiviestillä. Palvelun aukioloaikoina Ekstraluotto tekee rahasiirrot reaaliaikaisesti. Jos käytössäsi on Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia tai Säästöpankki, saat rahat käyttöösi vain muutamassa minuutissa.

Lainanhakijan tulee olla vähintään 21 vuotias Suomen kansalainen. Ekstraluotto vaatii myös Suomen kansalaisuutta ja suomalaista puhelinnumeroa ja pankkitiliä. Maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen hylkäämiseen automaattisesti.

Hae Ekstraluottoa tästä!

This entry was posted in Pikavippi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *